Bredband & TV

 

Bredband via fiber - kv Långaröd

Jefast har tecknat avtal med medieoperatören Quadracom Networks om bredbandstjänster. Det innebär att vi kan hyresgäster erbjuda ett öppet bredbandsnät med tillgång till triple-play-tjänster (internet, ip-tv samt ip-telefoni).

Quadracom Networks har rollen som kommunikationsoperatör, vilket innebär att de ansvarar för drift och övervakning samt att se till att det finns ett attraktivt utbud av konkurrerande tjänsteleverantörer i nätet.

Tjänster, priser och leverantörer

  • För att se vilka tjänster, priser och leverantörer som finns i bredbandsnätet klicka här. Du beställer bredbandstjänster direkt på nätet.
  • Tjänsteutbudet kommer att utökas kontinuerligt.
  • Tjänsteleverantörer kan komma att ändra på tjänster och priser framöver.
  • Observera att det är de olika tjänsteleverantörerna som man ska ta kontakt med om man har frågor om abonnemang, priser, tjänster, problem m.m.

Felanmälan

Om du får problem med ditt bredband (internet, ip-tv eller ip-telefoni) så ska du alltid ta kontakt med din bredbandsoperatör.

Kabel-tv

Vi har fastigheter som  har kabel-tv via Com Hem eller SydAntenn, vad ni har framgår av portanslaget i trapphuset. Vid problem eller övriga frågor ring Com Hem på telefon 0771-55 00 00 eller gå in på hemsidan för mer info, www.comhem.se. Vid problem eller övriga frågor ring SydAntenn på telefon 040-141880 eller gå in på hemsidan för mer info, www.sydantenn.se.

Telefoni

Vi har tillgång till vanlig telefoni (med kopparledning), som kopplas till telejacket, och IP-telefoni (Gäller endast kv Långaröd), som kopplas via fiberuttaget.